2023-05-22 22:00:26
Φωτογραφία για Δήλωση του Σπήλιου Λιβανού, πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αντιπροέδρου της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαϊου.
"Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό.

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι σαφές:. Οι ελληνίδες και οι έλληνες αναζητούν μια ισχυρή κυβέρνηση, με μακρύ χρονικό ορίζοντα, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η πατρίδα μας στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της ανάπτυξης, της προόδου και της κοινωνικής συνοχής.

Οι πολίτες ζητούν ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Ζητούν για Πρωθυπουργό τους τον μεγάλο νικητή των χθεσινών εκλογών, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να προχωρήσει η πατρίδα μας μπροστά και να καλύψει γρήγορα το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει ακόμη από την Ευρώπη.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που ανέδειξαν σε νικητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό της λογικής, της σκληρής δουλειάς, του σχεδίου, του οράματος και της αποτελεσματικότητας.

Κλείνοντας, θέλω επίσης να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους συμπολίτες μου στην Αιτωλοακαρνανία που στήριξαν την παράταξη μας και ιδιαίτερα εκείνες και εκείνους που μου έκαναν την μεγάλη τιμή να με επιλέξουν για εκπρόσωπο τους στη βουλή των Ελλήνων.

Η ζωή, φίλες και φίλοι, προχωράει.

Όλοι μαζί πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ