2023-05-30 14:09:34
Φωτογραφία για Εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι το 2χρονο κοριτσάκι στον Πύργο – «Πήγα να του φτιάξω γάλα και χάθηκε» λέει η μητέρα ....Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 2χρονου κοριτσιού ρομά που αναζητούσαν οι αρχές από χθες Δευτέρα και εντοπίστηκε σήμερα νεκρό σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ στον Πύργο....

Το σώμα του άτυχου παιδιού, εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή Καταραχίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η μητέρα του παιδιού είπε πως μπήκε στο σπίτι να φτιάξει γάλα για το 2χρονο κορίτσι κι όταν βγήκε έξω, είχε εξαφανιστεί. «Φώναξα, ρώτησα του άλλου αλλά δεν την είδαν. Μετά πήρα την αστυνομία. Δεν ήξερε να κολυμπήσει και φοβόταν να πάει κοντά στο κανάλι. Είχαμε βάλει ένα σκύλο εκεί…. Έχασα την Παναγιώτα μου…», δήλωσε στο μικρόφωνο της ΕΡΤ και τον Χ. Πλευριά. Οι έρευνες είχαν ενταθεί σήμερα από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες.

Δηλώσεις στην ΕΡΤ έκανε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρομά, που αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε απο την οικογένεια του το δίχρονο κοριτσάκι, την προσπάθεια της μητέρας του να το βρεί αμέσως.
 ertnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ