2023-05-30 18:13:33
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΑΝΤΗ - ΒΑΓΕΝΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΕυχαριστώ την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ - ΒΑΓΕΝΑ, από το Χρυσοβέργι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Όταν γνώρισα από κοντά τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ κατάλαβα πως είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη πως μπορεί να συνεργαστεί με όλους μας και να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που συμπορεύομαι μαζί του.

Ως Δικηγόρος και Γεωπόνος έχει μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας αυτή.

Τα χωριά μας υποφέρουν από βασικές ανάγκες. Δρόμοι ακατάλληλοι, τα σκουπίδια μάς πνίγουν, θέσεις εργασίας για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας δεν υπάρχουν, η αγροτική παραγωγή παραμένει ακόμα απούλητη, γιατί οι μεσάζοντες μας δίνουν εξευτελιστικές τιμές.

Ελπίδα μας είναι αυτή τη στιγμή να εκλέξουμε τον καλύτερο για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και για το καλό μας πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι να εκλεγεί.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ - ΒΑΓΕΝΑ

Ενεργός πολίτης

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ