2023-06-06 12:47:53
Φωτογραφία για Τάκης Σταμάτης : Απαράδεκτη η κατάσταση με τα σκουπίδια στον Αετό Ακτίου ΒόνιτσαςΈνα θέμα που ταλαιπωρεί εδώ και μήνες την κοινότητα Αετού Ακτιου Βόνιτσας βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια, από τον πρόεδρο και από αγανακτισμένους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο την τραγική κατάσταση του χωριού τους λόγω των σκουπιδιών που «πνίγουν» τις γειτονιές, με την δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα.. Την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στον Αετό Ακτιου Βόνιτσας εκφράζει ο πρόεδρος κοινότητας Τάκης Σταμάτης και αγανακτισμένοι πολίτες οι οποίοι τονίζουν ότι ο Αετός είναι κοινότητα ενός κατώτερου Θεου. Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τα σκουπίδια στους δρόμους

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ένα μεγάλο μπράβο στην Δημοτική Αρχή και ειδικότερα στον Δήμαρχο που δεν κάνει τίποτα για τα σκουπίδια στο χωριό μας. Το απορριμματοφόρο έρχεται στο χωριο μας οποτε θυμάται. 2023 ελάτε να δείτε το χάλι μας με τα σκουπίδια.

Γιατί αυτή η κατάσταση είναι εστία μόλυνσης με τη ζέστη και με τον αέρα, ειδικά που υπάρχει αυτές τις ημέρες. Γεμάτοι καδοι με σκουπίδια. Ποτε θα μπει σε πρόγραμμα να καθαριστεί ο Αετος?

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ