2023-06-08 06:51:54
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΤΡΟΥΚΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ τον ΧΡΗΣΤΟ ΝΤΡΟΥΚΑ, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Θέλω να ευχαριστήσω το Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, για την τιμή που μου έκανε να είμαι κι εγώ υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Δυστυχώς ο Δήμος μας σήμερα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να αλλάξει αυτό.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι πολύ γνωστός στην περιοχή μας. Υπήρξε Καθηγητής και Διευθυντής του Τεχνικού και Επαγγελματικού Λυκείου Μεσολογγίου (σημερινού ΕΠΑΛ), με μεγάλη προσφορά στον τομέα της Παιδείας, και σήμερα είναι αξιόλογος Δικηγόρος στο Δήμο μας.

Έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να σταματήσει τον κατήφορο στο Δήμο μας και να έρθει η ανάπτυξη που χρειάζεται.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου, σε συνεργασία με όλους μας, θα συμβάλει να ζήσουμε καλύτερα. Γι’ αυτό προτείνω στους συνδημότες μας να τον βοηθήσουν να εκλεγεί για το καλό όλων μας.

ΝΤΡΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επαγγελματίας οδηγός
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ