2023-06-08 17:24:54
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Οι Νέοι Μπροστά για το Ξηρομέρο!
φίλες και φίλοι,

Η απόφαση συμπόρευσης με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, είναι απολύτως συνειδητή και έχει μοναδικό επίκεντρο το καλό και το κοινό συμφέρον του τόπου μας.. Οι δυνατότητες ανάπτυξης πολλές και σίγουρα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και κυρίως να προχωρήσουμε σταθερά και δυναμικά σε κάθε τομέα που αγγίζει το μέλλον του τόπου μας!

Με όραμα, σχέδιο και γνώση να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των Κοινοτήτων μας και να χαράξουμε πολιτικές σε καίριους τομείς, όπως τον τουρισμό, τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, τις υποδομές και να αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας.

Ειδικότερα, ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης για το Ξηρομέρο. Νέες συνθήκες, νέα δεδομένα, νέες δυνατότητες. Πρέπει και μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε και με σωστή οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση να διαμορφώσουμε από κοινού με τους παραγωγούς μας το νέο αγροδιατροφικό προφίλ της περιοχής μας.

Να δώσουμε ταυτότητα στα προϊόντα μας!

Αγαπητοί συμπολίτες μου, προχωράμε δυναμικά και στις 8 Οκτώβρη κάνουμε το πρώτο βήμα!

Ζητώ τη στήριξη σας!

Με εκτίμηση

Χρήστος Σαλτογιάννης

Γεωπόνος ΓΠΑ, τηλ: 6972072813

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΡΑΣΗ ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΡΑΣΗ ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ