2023-06-09 20:53:59
Φωτογραφία για Στελέχη της ΚΑΕ ΑΕΚ θαύμασαν το έργο του Αγρινιώτη γλύπτη Ευ. Τύμπα «Από Σμύρνη σε Ελλάδα»Ανάρτηση έκανε η ΚΑΕ ΑΕΚ από το πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στο οποίο βρέθηκε για να δει το έργο «Από Σμύρνη σε Ελλάδα».....

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» που επισκέφθηκαν το πρώην Καπνεργοστάσιο ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής (Γενικός Αρχηγός), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε.), Χάρης Κολχούρης (Υπεύθυνος Τύπου).

Αναλυτικά όσα έγραφε η ανάρτηση:

«Επίσκεψη γνωριμίας με τις δημιουργίες του Ευάγγελου Τύμπα, πραγματοποίησε (στις 08/06) αντιπροσωπεία της ΑΕΚ BC, στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο. Ο Αγρινιώτης γλύπτης ως ελάχιστη απότιση φόρου τιμής και μνήμης μαρτυρά τα δραματικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής. Με το έργο «Από Σμύρνη σε Ελλάδα», αναπαριστά μία ώριμη γυναικεία μορφή που στέκει πάνω σε βάρκα, και πραγματεύεται το πέρασμα των προσφύγων από τα παράλια της Ιωνίας απέναντι στη Μητέρα Πατρίδα.

Από πλευράς ΑΕΚ BC, παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής (Γενικός Αρχηγός), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε.), Χάρης Κολχούρης (Υπεύθυνος Τύπου)».Δείτε το σχετικό ποστ της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:


agriniopress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ