2023-06-12 12:30:05
Φωτογραφία για Αυτό ειναι το γυναικείο καστ στη σειρά του ANT1 «Ο πρώτος από εμάς»





Με ισχυρό γυναικείο πρόσημο «χτίζει» ο ANT1 τις προτάσεις μυθοπλασίας της προσεχούς σεζόν, κλείνοντας δυνατά καστ αλλά και μια νέα σειρά. Εκτός από την πολυαναμενόμενη «Μάγισσα», που γυρίζεται σε ιδιαίτερα εντυπωσιακό σκηνικό στη Μάνη, αλλά και τις «Ψυχοκόρες», ο ANT1 οριστικοποίησε τους γυναικείους ρόλους για τη σύγχρονη δραμεντί «Ο πρώτος από εμάς».

Την παρέα των 40άρηδων που βιώνουν μια σημαντική αλλαγή όταν ένας εξ αυτών διαγιγνώσκεται με σοβαρή ασθένεια απαρτίζουν τρεις άνδρες που θα τους υποδυθούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μάριος Αθανασίου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και τρεις γυναίκες.

Ποιες πρωταγωνίστριες θα συμπληρώσουν την παρέα;

Το κάστινγκ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και ήδη έκλεισε και η τελική επιλογή για τις τρεις πρωταγωνίστριες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, έναν από τους κεντρικούς ρόλους της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» θα ενσαρκώσει η Λένα Δροσάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, υποδυόμενη την αδελφή του Ορέστη.

Στον ANT1 και ειδικότερα στην εν λόγω σειρά εντάσσεται και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία απέχει από τη μυθοπλασία εδώ και τρία χρόνια, από το τέλος του «Ελα στη θέση μου» στον Alpha. Οσο για τον τρίτο γυναικείο ρόλο, σε τελική φάση συζητήσεων βρίσκεται η Βίβιαν Κοντομάρη, η οποία αναμένεται να οριστικοποιήσει σύντομα τη συμμετοχή της. Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Ιούνιο.

Η νέα σειρά «Οι γυναίκες της φωτιάς»

Και ενώ νομίζαμε ότι ο ANT1 «έκλεισε» από προτάσεις μυθοπλασίας, στο νέο πρόγραμμα εντάσσεται άλλη μια σειρά, «Οι γυναίκες της φωτιάς». Πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά του τουρκικού «Alev Alev», το οποίο βασίζεται στη γαλλική σειρά «Le bazar de charite», που μεταδίδεται στο Netflix. Τρεις γυναίκες βρίσκονται σε φιλανθρωπική εκδήλωση όταν ξεσπά μια καταστροφική φωτιά και η ζωή τους αλλάζει για πάντα.

Η σειρά αποτελεί σύγχρονο ρομαντικό δράμα, που εμπεριέχει στοιχεία #ΜeΤoo, καθώς θίγει το θέμα της κακοποίησης γυναικών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ενώ το σενάριο διασκευάζει η Ρένα Ρίγγα, που αποχώρησε από τη σειρά «Ερωτας φυγάς», έχοντας μαζί της την Κωνσταντίνα Γιαχαλή και τη Γωγώ Φώτου.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Tanweer. Η σειρά περιλαμβάνει 80 επεισόδια και προορίζεται για μετάδοση τρεις φορές την εβδομάδα, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ