2023-06-12 17:36:02
Φωτογραφία για «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ θα αναγεννηθεί το ΕΣΥ»  Κλιμάκιο του Κινήματος στο νοσοκομείο Αγρινίου



Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σταρακά, Ντίνα Κατσαρή, Γιάννη Μουρτζιάπη και Γιώργο Κυριακόπουλο επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Αγρινίου την ώρα που οι ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας κυριαρχούν στην προεκλογική επικαιρότητα......

Σε σχετική της δήλωση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«Τα πράγματα είναι απλά: το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν πρόκειται να αναγεννηθεί από αυτούς που ποτέ δεν το πίστεψαν, που το θεωρούν «πολυτέλεια» ή από αυτούς που βάζουν στο ζύγι την ανθρώπινη ζωή ανάλογα με το κόστος.

Το ΕΣΥ θα αναγεννηθεί από την Παράταξη που το δημιούργησε, την Παράταξη που πίστευε και πιστεύει ότι το δικαίωμα στην υγεία και στην αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτο για όλες και όλους.

Για το ΠΑΣΟΚ ένα πλήρως λειτουργικό ΕΣΥ είναι λόγος ύπαρξής μας ως πολιτικό κόμμα. Με ένα ισχυρό σύστημα Πρωτοβάθμιας Υγείας, με διάθεση του 8-10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, με κάλυψη όλων των κενών σε προσωπικό με μόνιμες προσλήψεις  και ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά, με κίνητρα για ουσιαστική φροντίδα υγείας παντού. Δεν νοείται εν έτει 2023 να γίνονται διακομιδές ασθενών σε καρότσες αγροτικών. Ούτε είναι ανεκτές οι λίστες της ντροπής για ένα χειρουργείο.

Μαζί με Ντίνα Κατσαρή, Γιάννη Μουρτζιάπη, Γιώργο Κυριακόπουλο, το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Δήμο Καπώνη, τον αναπληρωτή Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Διονύση Σαμαρά και μέλη της Ν.Ε. μεταφέραμε το καθαρό μήνυμα για την αναγέννηση του ΕΣΥ και τις πολύ συγκεκριμένες θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη δημόσια Υγεία σε όλο το ηρωικό προσωπικό του Νοσοκομείο Αγρινίου».

 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ