2023-06-14 11:45:52
Φωτογραφία για Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει κατάντια - Ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη να γίνει παρουσιαστής;
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα σειρά που ετοιμάζει.

Όπως ανέφερε, η σειρά θα περιλαμβάνει και τις γυναικτονίες που σημάδεψαν την ελληνική κοινωνία, όπως αυτή της Καρολάιν Κράτους.

«Είναι μια σειρά που λέγεται “Η Αλίκη στην σκοτεινή πόλη”. Η Αλίκη είναι μια υπαστυνόμος των ανθρωποκτονιών και ασχολείται με τις γυναικοκτονίες. Σκεφτείτε την ιστορία στα Γλυκά Νερά πώς σκηνοθέτησε γελοιωδώς όλο αυτό το πράγμα. Αν ήταν σκηνοθέτης θα ήταν Βατόμουρο. Τα πιο τρανταχτά που θα έβαζα είναι η υπόθεση της Πάτρας, η υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Δεν θα μπορούσα να κάνω καθημερινή σειρά. Άλλη δουλειά κάνω εγώ και άλλη δουλειά ένας σκηνοθέτης».

«Ο Σεργιανόπουλος έτσι και έδινε χαστούκι, έδινε χαστούκι. Ήταν μια σκηνή που έφαγε χαστούκι η Μπαζιάκα και την πήγα στο νοσοκομείο. Της είχε φύγει το σαγόνι.

Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει κατάντια. Μα ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη να γίνει παρουσιαστής; Τόσο καλός ηθοποιός και σκηνοθέτης; Το είδα και δεν το πίστευα».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ