2023-06-15 16:08:47
Φωτογραφία για Ο Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας,  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,  συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο,  ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ θερμά τον Στρατηγό ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, με τεράστια εμπειρία στον τομέα της διοικητικής οργάνωσης και της ασφάλειας των πολιτών, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση για συστράτευση με τον έμπειρο, ικανό και αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωστό δικηγόρο, στον όμορφο δημοκρατικό αγώνα για την ανάπτυξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η μέχρι τώρα προσφορά τού ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, από τη θέση του ως Καθηγητού Γεωπόνου και Διευθυντού του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Μεσολογγίου είχε πολύ θετικά αποτελέσματα στα θέματα Παιδείας του Δήμου μας. Η ίδρυση του ΤΕΙ, του ΕΠΑΛ, του ΙΕΚ και του ΚΕΠ είχαν καταλυτική επίδραση στην ανάπτυξη της πόλης και ευρύτερα της περιοχής.


Είμαι βέβαιος πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, από τη θέση τού Δημάρχου, μαζί με όλους εμάς τους συνεργάτες του, μπορεί με μεθοδικότητα και προγραμματισμό να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τη ζωή όλων των συμπολιτών μας.

Από την δική μου πλευρά, με τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια σε θέσεις ευθύνης, θα συνδράμω το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ με όλες μου τις δυνάμεις, στη μεγάλη προσπάθεια να πάει ο Δήμος μας μπροστά, στον δρόμο της ανάπτυξης.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ