2023-06-16 15:20:01
Φωτογραφία για «Δεν μου αρέσει τηλεοπτικά η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει τουπέ λόγω της ομορφιάς της»

 



Η Ρούλα Βροχοπούλου μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα, απαντώντας στις πρόσφατες καταγγελίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού για τις αεροπορικές εταιρείες. Την ίδια ώρα, αναφέρεται στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, στην οποία χρωστά ευγνωμοσύνη αλλά και στο φετινό Survivor.

«Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω στον εθνικό μας αερομεταφορέα και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Λυπάμαι πάρα πολύ για τη Μαρία Σολωμού, γιατί ήταν συνάδελφος, αεροσυνοδός, και έπρεπε να γνωρίζει ότι για το σκυλάκι χρειάζεται πιστοποιητικό», δηλώνει η Ρούλα Βροχοπούλου.

«Ας πρόσεχαν, λάθος και οι δύο κυρίες. Τηλεοπτικά δεν μου αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει τουπέ. Το έχει πάρει επάνω της λόγω της ομορφιάς της», τονίζει αμέσως μετά.

Τι θυμάται από τη γνωριμία της με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου;

«Όλες οι ιπτάμενες χρωστάμε ευγνωμοσύνη στη Δήμητρα. Εάν παίρνουμε σήμερα μία πολύ καλή σύνταξη, το οφείλουμε σε αυτά τα δύο άτομα: τη Δήμητρα και τον Ανδρέα», απαντά η Ρούλα Βροχοπούλου.

«Παρακολουθώ φανατικά το Survivor. Οι αγαπημένοι μου είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Θέλω να βγουν και να παντρευτούν, τούς τα γράφω και στα μηνύματα. Τον Νίκο Μπάρτζη ούτε να τον βλέπω δεν θέλω, όπως επίσης δεν μου αρέσει η στάση του Τριαντάφυλλου», σχολιάζει η Ρούλα Βροχοπούλου.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Φρανκ, δηλώνει: «Δεν έχω μετανιώσει τον γάμο μου μαζί του. Έχω μάθει νέα του. Είναι στις Βρυξέλλες με την οικογένειά του, εργάζεται εκεί και είναι μια χαρά».







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ