2023-06-19 18:02:20
Φωτογραφία για ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  Καταγγέλλει την επίθεση φασιστοειδών σε γραφεία του Κόμματος
Το βήμα που έγινε στις 21 Μάη να γίνει άλμα στις 25 Ιούνη!

Τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών, κατά των γραφείων του ΚΚΕ στην ιστορική και με δεσμούς γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου με το Κόμμα, που σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, καταγγέλλει η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Καλεί τον λαό να ισχυροποιήσει το Kόμμα στις 25 Ιούνη και επισημαίνει:

«Μέσα στη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, φασίστες που βγήκαν απ’ τα λαγούμια τους, που ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια, επιτέθηκαν στα γραφεία του ΚΚΕ.

Φαίνεται πως τους ενοχλεί ότι για πρώτη φορά στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου το Κόμμα έχει γραφεία που λειτουργούν καθημερινά συζητώντας με τον λαό. Φαίνεται πως ενοχλούνται, επίσης, από το γεγονός ότι το ΚΚΕ είχε άνοδο σε ψήφους και ποσοστό, βγήκε τρίτο κόμμα στη συγκεκριμένη περιοχή, τις θέσεις του αποδέχονται ευρύτερα εργαζόμενοι, λαϊκά στρώματα και νεολαία.

Καλούμε τον λαό να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες. Δεν πτοούμαστε όσο και αν το θέλουν από τέτοιου είδους ενέργειες. Με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δίνουμε τη μάχη και των εκλογών.

Καλούμε τον λαό να δώσει την απάντησή του, το βήμα που έγινε στις 21 Μάη να γίνει άλμα στις 25 Ιούνη με ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια για 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση.

Πιο δυνατό ΚΚΕ - Δυνατός ο λαός!».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ