2023-06-19 18:01:50
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι,
Με δυο δράσεις ειδικού πολιτικού συμβολισμού και όχι μόνο, ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία, την τρέχουσα εβδομάδα... Ειδικότερα την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 επισκέπτεται το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργούς Γ. Παπανδρέου.

Στο Αγρίνιο ο Γ. Παπανδρέου θα αφιχθεί στις 10:30 το πρωί στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ(κεντρική πλατεία), όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με μέλη και φίλους του Κινήματος.

Στην συνέχεια συνοδευόμενος από μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Αιτωλοακαρνανίας θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης προκειμένου να γνωρίσει και να ακούσει από κοντά τους ανθρώπους της.

Επόμενος σταθμός το Μεσολόγγι, όπου ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να αφιχθεί στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ (Χ. Τρικούπη ) στις 12:30 ακλουθώντας το ίδιο πρόγραμμα με αυτό του Αγρινίου.


Τον κύκλο των προεκλογικών δράσεων στην Αιτωλοακαρνανία θα κλείσει ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, με ομιλία του στο Εκλογικό Κέντρο Αγρινίου την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023και ωρα 8:30μμ.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στις 8:30μμ στην Πάτρα ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία για το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ενώ όλη την εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία θα περιοδεύουν τα κλιμάκια του Κινήματος.

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει προσκλητήριο σε όλο τον Δημοκρατικό κόσμο της περιοχής να στηρίξει και να συμμετέχει στις προεκλογικές της δράσεις, κάνοντας με αυτό τον τρόπο πιο δυνατή την υπόθεση της Αλλαγής.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ