2023-06-20 07:15:33
Φωτογραφία για Στο Θέρμο σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο



Τον Δήμο Θέρμου επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με επικεφαλής τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο , Υπ. Βουλευτή Αιτ/νιας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, καθώς και τους Γιάννη Λύτρα, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης Δυτικής Ελλάδας «Δικαίωμα στην πρόοδο», Γιάννα Καλημέρη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας, Σωτήρη Σαξάμη, π. Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας και Δημήτρη Σμυρλή π. μέλος Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ.....

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Κέντρο Υγείας Θέρμου, το κέντρο της πόλης και τα καταστήματα, συζητώντας με πολίτες για το διακύβευμα των εκλογών και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, τη στήριξη των συνταξιούχων. 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Δήμο Θέρμου και συζητήσαμε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Πρόταση του ΠΑΣΟΚ η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, με στόχο την ελάφρυνση των νοικοκυριών. Μια ρεαλιστική πρόταση για όσο τουλάχιστον διαρκεί η κρίση, που ωστόσο δεν έχει εισακουστεί από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.  Ας μην ξεχνάμε ότι η μη μείωση του ΦΠΑ έφερε στα ταμεία του κράτους περίπου 5 δις € εκ των οποίων η κυβέρνηση μοίρασε ως παροχές στους αδύνατους και ευάλωτους προτάσσοντας έτσι το δήθεν κοινωνικό της πρόσωπο. Πρότασή μας επίσης η ελάφρυνση των έμμεσων φόρων που επιβαρύνουν χαμηλά & μεσαία εισοδήματα, η επαναφορά του ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, καθώς και η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς του νόμου Κατρούγκαλου που αφαίμαξε τις συντάξεις. Στην υγεία, η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι προτεραιότητα. Γι’αυτό και προτείνουμε το 8-10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης να κατευθυνθεί στην υγεία καθώς και πλήρη στελέχωση των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που εγγυάται το αύριο της πατρίδας. Με τις αρχές και τις αξίες του, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει δυναμικά και πάλι! Με ρεαλιστικές προτάσεις, κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια που τόσο έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία! Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη».



ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ