2023-06-22 18:41:54
Φωτογραφία για Υποψηφιοτητες   με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο

 Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η  Καρατζογιάννη-Κουμπαρούλη Δήμητρα η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:......

 

«  Χαίρομαι που ολοένα και περισσότεροι αξιόλογοι συμπολίτες και συμπολίτισσες μου, συντάσσονται με τον Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου.

 

Με τον Κώστα Λύρο έχω μια βαθιά φιλία και αισθάνομαι υπερήφανη που τα 3,5 χρόνια στα ηνία του Δήμου μας, με πολύ δουλειά και διάθεση προσφοράς  ξεπερνά παθογένειες, υλοποιεί και σχεδιάζει μεγάλα έργα που θα φέρουν στον τόπο μας την πολυπόθητη ανάπτυξη και ευημερία.

 

            Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα είμαι ξανά στο πλευρό του Κώστα Λύρου, υποψήφιαμε την «Δημιουργική Ανατροπή». Στερηθήκαμε πολλά μας αξίζουν περισσότερα και καλύτερα και μπορούμε όλοι μαζί να τα πετύχουμε».

 Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

 

 

 Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Λεωνίδας  Σκύρλας, ο οποίος  σε δήλωση του  ανέφερε:

 

«Παραμένω ενεργός δημότης στο πλευρό του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, για ένα Δήμο της προόδου και της ανάπτυξης.

 

 Πεποίθηση μου είναι πως αξίζει να αγωνιζόμαστε επ΄ ωφελεία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου γι’αυτό αποφάσισα να είμαι εκ νέου υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή».

 

Καλώ τους συμπολίτες μου που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιούν για το τόπο τους, να ενισχύσουν την πορεία που χάραξε ο Κώστας Λύρος, για ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική για τον τόπο μας.».Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

 

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο  Παναγιώτης Δρόγγος .

 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο   , ο Παναγιώτης  Δρόγγος , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

 

 «Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο I.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο για την τιμητική πρόταση του να είμαι υποψήφιος. Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε αυτή η Δημοτική Αρχή πριν από 3,5 χρόνια.

 Ο Κώστας Λύρος είναι ο Δήμαρχος που έθεσε τα θεμέλια για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας. Την εμπιστοσύνη που μου δείχνει θα την μετουσιώσω σε σκληρή δουλειά, δίπλα στον αγωνιστή Δήμαρχό μας για έναν καλύτερο Δήμο για όλους μας»

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ