2023-06-22 21:37:39
Φωτογραφία για ΚΚΕ  : Νέες δηλώσεις στήριξης, για τις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου

 



Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ, στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, του Πάνου Μπεσίνη, εμπόρου, πρώην Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.....



«Στο κάλεσμα συμπόρευσης του ΚΚΕ λέω ΝΑΙ με το μυαλό και την ψυχή μου.

Στηρίζω την προσπάθειά του και στις 25 του Ιούνη ψηφίζω ΚΚΕ, γιατί ξέρω πως από τις 26 και κάθε μέρα θα είναι δίπλα μου στον αγώνα επιβίωσης που δίνει ο κλάδος μου και θα είμαι δίπλα του στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, αντάξιας των προσδοκιών των "πολλών" απέναντι στην κοινωνία της βαρβαρότητας που έχουν επιβάλλει σήμερα οι "λίγοι".

Συμπορεύομαι, στηρίζω, ψηφίζω λοιπόν το ΚΚΕ και ας είναι αυτός ο ελάχιστος τρόπος εκπλήρωσης του χρέους μας απέναντι στις ζωές των παιδιών μας.»

Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ, στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, του Χριστόφορου Κομπλίτση, Γεωπόνου ΕΛΓΑ Αγρινίου, Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Μέλους του Διοικητικού Συμβούλιου του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ και Αιρετό μέλος του πρωτοβάθμιου υπηρεσιακού συμβουλίου του ΕΛΓΑ.


Ως δρών συνδικαλιστής και ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιουνίου 2023 δηλώνω ότι υποστηρίζω με λογισμό και με όνειρο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). Την κύρια πολιτική, μαχητική δύναμη παρέμβασης και αντίστασης στην ελληνική κοινωνία για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού και τον λαϊκών στρωμάτων που έχει ως σκοπό μια κοινωνία πραγματικής αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης. Τη δύναμη που είναι ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που προωθεί τα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα των λίγων και «εκλεκτών». Την δύναμη που εκφράζει κάθε πραγματικό αριστερό, προοδευτικό αγωνιστή πέρα από την ψευδεπίγραφη αριστερά ,τον δήθεν προοδευτικό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα στην παραζάλη του από τον πρόσφατο εκλογικό του καταποντισμό τον περασμένο Μάιο έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει επικεφαλή της προεκλογική του εκστρατείας τον γνωστό και μη εξαιρετέο καθηγητή Πανεπιστήμιου Νίκο Μαραντζίδη. Τον άνθρωπο δηλαδή που χρόνια τώρα με αντιεπιστημονικό και αντιδεοντολογικό τρόπο συκοφαντεί, διαστρεβλώνει και λασπολογεί το Έπος της Εθνικής Αντίστασης του ελληνικού λαού κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και τον δίκαιο αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος. Υποστηρίζω λοιπόν την πολιτική δύναμη εκείνη που σταθερά και με συνέπεια χρόνια τώρα στηρίζει τον αγώνα του εργαζόμενου λαού και των καταπιεσμένων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας μακριά από εφήμερα, ευκαιριακά, προσωποπαγή πολιτικά αναχώματα(π.χ, Πλεύση Ελευθερίας).

Με βάση λοιπόν όσα προεκτάθηκαν είναι επιτακτική ανάγκη κάθε προοδευτικός κάθε αριστερός, κάθε λαϊκός άνθρωπος ,κάθε άνθρωπος του μόχθου και της δουλειάς να θέσει κάθε μορφής επιφυλάξεις, αμφιβολίες και προσωπικές γνώμες σε δεύτερη μοίρα και να συστρατευθεί στον αγώνα. Να ενισχύσει με την ψήφο του στις εκλογές στις 25 Ιουνίου το ΚΚΕ για να ανασάνει ο λαός και να υπάρχει ισχυρή, λαϊκή, πραγματική αντιπολίτευση στις δύσκολες καταστάσεις που προδιαγράφονται μετά τις εκλογές.

Ας συμπορευτούμε όλοι οι λαϊκοί άνθρωποι με το κόμμα της πραγματικής, μαχητικής αντιπολίτευσης, το ΚΚΕ.

Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ, στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, του Αποστόλη Φασούλα, χειρουργός ορθοπεδικός, Αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΓΝ Μεσολογγίου

«Μέσα στα 15 προηγούμενα χρόνια οικονομικής, υγειονομικής και κυρίως κοινωνικής κρίσης, ο λαός εναπέθεσε τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο σε διάφορα σχήματα και κόμματα, δημιουργήματα της αστικής δημοκρατίας. Δυστυχώς, αποτέλεσαν ένα ακόμη ανάχωμα του καπιταλισμού, πάνω στο οποίο κομματιάστηκαν τα όνειρα για μία αξιοπρεπή ζωή, για κοινωνική δικαιοσύνη, για το φως στην άκρη του τούνελ. Αυτοί οι σχηματισμοί αποτέλεσαν και αποτελούν ένα ακόμη γρανάζι του συστήματος που θρυμματίζει τις ανάγκες των πολλών μπρος στις ορέξεις των ελαχίστων εκλεκτών.

Απάγκιο των τελευταίων ελπίδων μας αποτελεί το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα σταθερό στις αξίες του, που δεν έχει υποκύψει στα σύγχρονα εκβιαστικά διλήμματα, που έχει συνέπεια στον λόγο του και στις πράξεις του, που είναι η μόνη 100% λαϊκή μαχητική αντιπολιτευτική φωνή.

Έκανα το βήμα για πρώτη φορά και ψήφισα το ΚΚΕ τον Μάη και αυτό θα πράξω και στις 25 Ιούνη. Από αυτό το βήμα, καλώ και άλλους να συμμετάσχουν, να γίνει το άλμα, να δυναμώσει ο λαός, να φτάσουμε το Κόμμα ακόμη πιο ψηλά. Να στηρίξουν τη δύναμη της ελπίδας μας, το ΚΚΕ!».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ