2023-06-24 16:37:24
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ τον ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ, από την Κατοχή, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.,. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμος μας είναι από τους ομορφότερους και πλουσιότερους, με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Εγώ και η οικογένειά μου δραστηριοποιούμαστε στον αγροτικό τομέα και ξέρουμε πόσο μπορεί να αναπτυχθεί και να βοηθήσει στην τοπική οικονομία.

Για αν γίνει αυτό χρειάζονται άνθρωποι ικανοί, που να γνωρίζουν τα θέματα και να μπορούν δυναμικά να διεκδικήσουν πράγματα για τον τόπο μας.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι γνωστός σε όλους μας και ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος και γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμικότητά του και την προσφορά του στον τόπο μας.

Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμά του και να συμπορευτώ μ’ αυτόν γιατί είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους στο Δήμο μας
. Θα βοηθήσει τα χωριά μας, που υποφέρουν από την υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής, την έλλειψη καθαριότητας, από ακατάλληλους δρόμους, από ανύπαρκτη ιατρική βοήθεια, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να μην μπορούν να ζήσουν πλέον εδώ και να εγκαταλείπουν τα χωριά μας. Άμα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σε λίγα χρόνια θα ερημώσουν τελείως τα χωριά μας.

Θέλω να πω σε όλους τους φίλους μου, τους αγρότες μας και τους επαγγελματίες, πως αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι η μόνη ελπίδα μας να δούμε επιτέλους την ανάπτυξη του τόπου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ

Επαγγελματίας αγρότης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ