2023-06-25 12:18:40
Φωτογραφία για Καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για επίθεση  στα γραφεία της Κομματική Οργάνωσης Αιτωλικού-Οινιαδών, στο Αιτωλικό.
Μέσα στη νύχτα της 25 η Ιούνιου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, έδρασαν για μια ακόμη φορά άγνωστα άτομα που βγήκαν απ’ τα λαγούμια τους, κατεβάζοντας και σπάζοντας τη σημαία του ΚΚΕ που ήταν τοποθετημένη απέξω από τα γραφεία της ΚΟ Αιτωλικού-Οινιαδών, στο Αιτωλικό. Η δράση του ΚΚΕ, τα ψηλότερα ποσοστά του και στην περιοχή, φαίνεται ότι φοβίζουν και ενοχλούν, φαίνεται ότι είναι αγκάθι στο μάτι διαφόρων δυνάμεων και ατόμων.

Το λέμε για μια ακόμα φορά: Ας το βάλλουν καλά στο μυαλό τους, το ΚΚΕ δεν τρομοκρατείται, δεν εκφοβίζεται, το έχει αποδείξει και στην υπερεκατοντάχρονη ιστορία του. Το ΚΚΕ δεν κάνει πίσω στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, όσο και αν το θέλουν κάποιοι που είναι πιο συστημικοί και από το ίδιο το σύστημα.

Στην κάλπη ψηλώνουμε ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη, που θα είναι 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, που θα σταθεί 100% πλάι σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε αγρότη, σε κάθε λαϊκό άνθρωπο, της περιοχής και όλης της Ελλάδας!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ