2023-06-28 14:20:31
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ: Για τους Λευκαδίτες Αθλητές των Special Olympics που διακρίθηκαν

 



Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το Λευκαδίτικο Αθλητισμό!

Αυτή τη φορά είναι οι αθλητές του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Αντώνης Γεωργάκης και Αλέξανδρος Πρίφτης, που μας κάνουν υπερήφανους για τις μεγάλες διακρίσεις στους Παγκόσμιους Αγώνες «Βερολίνο 2023», ως μέλη της αποστολής των Special Olympics Hellas. .....

 

Ως Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ» τους συγχαίρουμε θερμά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, όπως συγχαίρουμε και όλους τους Λευκαδίτες αθλητές που συμμετέχουν στα Special Olympics Hellas για τις κατά καιρούς σπουδαίες επιτυχίες τους.

Είναι γεγονός ότι από τον Απρίλιο 2018 –όταν ξεκίνησε η συνεργασία ΔΕΠΟΚΑΛ και Special Olympics Hellas με την παρουσία τότε στη Λευκάδα του Προέδρου του Οργανισμού κ. Διονύσιου Κοδέλλα Πρέσβη Ε.Τ. και η δημιουργία προπονητικού προγράμματος– οι διακρίσεις έρχονται η μια μετά την άλλη, με την πρώτη μάλιστα σε αγώνες στο Λουτράκι ένα μήνα αργότερα, το Μάϊο 2018! 

Όλες αυτές οι επιτυχίες του συγκεκριμένου Προγράμματος στη Λευκάδα με συντονιστή το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, ήταν αποτέλεσμα βούλησης, αποφασιστικότητας, συνεργασίας, επαγγελματισμού, εθελοντισμού και αγάπης όλων των εμπλεκόμενων. Οι αθλητές, οι προπονητές και τα στελέχη της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ παραδειγματίζουν με την επίμονη–εξαιρετική προσπάθειά τους και οφείλουμε να τους συγχαρούμε, έναν προς έναν ξεχωριστά. Οφείλουμε όμως και να τους στηρίξουμε στο μέγιστο βαθμό, δίνοντας την δυνατότητα στους συμπολίτες μας με αναπηρία να αθλούνται, να συμμετέχουν σε αγώνες και να πρωταγωνιστούν, ακόμη και σε υψηλό επίπεδο.

Ως Δημοτική Παράταξη δηλώνουμε και δεσμευόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να αναπτυχθεί το Προπονητικό Πρόγραμμα και θα επιδιώξουμε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Special Olympics Hellas να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, ακολουθώντας αυτά που σχεδιάσαμε και καθιερώσαμε το 2018 ως Δημοτική Αρχή.

Λευκάδα, 27/6/2023

Κων/νος Δρακονταειδής, Κων/νος Σέρβος, Θανάσης Περδικάρης,

Λάκης Χαλικιάς, Χρήστος Γληγόρης

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ