2023-07-03 17:20:02
Φωτογραφία για Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φεύγει από τη Σίσσυ, πάει στη Ζαρίφη;
Αυλαία έριξε χθες στο MEGA, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποχαιρέτησε το κοινό, τους συνεργάτες της, με τους οποίους έδωσε ήδη ραντεβού για τη νέα σεζόν, αλλά και την Ελένη Βουλγαράκη, που μετά από πέντε χρόνια βάζει πλώρη για τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα. Το θέμα είναι τώρα, ποιανού η μεταγραφή “ψήνεται”, υπάρχει δηλαδή ως “δυνατή” σκέψη, να μετακομίσει από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA, στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, υπάρχει ως σκέψη και σοβαρό ενδεχόμενο, στην εταιρεία παραγωγής Barking Well Media, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέλος μέχρι χθες, του πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι, να “μετακομίσει” ενδοεταιρικά στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, στη μεσημεριανή ζώνη του OPEN.

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αυτή την στιγμή δεδομένο, σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες μου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν πρόκειται να συνεχίσει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

. Από εκεί και πέρα, όντας στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής Barking Well, αναζητείται λύση, στο που και πως μπορεί να μετακινηθεί “εσωτερικά” ο ίδιος. Στην παρούσα χρονική στιγμή, οι πρώτες σκέψεις και σενάρια, τον θέλουν να μετακομίζει προς OPEN. Να θυμίσω ότι αντίστοιχα, είχε προστεθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, όταν ενδοεταιρεικά είχε αποχωρήσει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Από εκεί και πέρα, μένει φυσικά να δούμε ποιους συνεργάτες θα προσθέσει η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, με την έννοια ότι αποχωρούν δυο πρόσωπα της ψυχαγωγίας, ενώ η ονοματολογία έχει ήδη πάρει φωτιά και για την εκπομπή της Ζαρίφη, με τον Αλεξάνδρου να “παίζει” δυνατά, ενώ -προσωπικά- για την Κατερίνα Στικούδη κρατώ μικρό καλάθι. Όχι επειδή δεν ταιριάζει, προς Θεού, αλλά επειδή μάλλον οδεύει προς άλλο πρότζεκτ. Είδομεν.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ