2023-07-03 17:40:02
Φωτογραφία για Στάνκογλου για «Το ναυάγιο»: «Ήρθε ειδικός από τη Ν. Αφρική για να κινηματογραφίσει σωστά τις σκηνές»

 Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο που αναλαμβάνει στη νέα σειρά του Mega, «Το ναυάγιο».

Όπως είναι γνωστό, η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και αναφέρεται στο φοβερό ναυάγιο που έγινε κοντά στη βραχονησίδα Φαλκονέρα. Η σειρά θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στο κανάλι και ο ηθοποιός θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αποκάλυψε ότι στη σειρά έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή ειδικού κινηματογραφιστή που θα κάνει τις περίτεχνες λήψεις αναπαράστασης του ναυαγίου.

«Με πήραν τηλέφωνο πριν από 1,5 δύο μήνες. Μου εξήγησαν τον ρόλο, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Ο ρόλος του Ιπποκράτη είναι αρκετά δύσκολος χαρακτήρας. Είναι λιμενικός, ένας άνθρωπος αυστηρός, σώζει την Αναστασία την Παντούση, δεν είναι πάνω στο πλοίο, είναι ένας πολύ μυστηριώδης ρόλος. Και επειδή άκουσα τους συνεργάτες είπα κατευθείαν ναι και επειδή δεν θα κάνω του χρόνο θέατρο θα κάνω focus στον δύσκολο ρόλο. Τα δύσκολα γυρίσματα είναι αυτά που θα γίνουν για το ναυάγιο, από ό,τι έχω μάθει έχει έρθει ένας υπεύθυνος για να το κινηματογραφήσει σωστά, από τη Νότια Αφρική που αυτή είναι η ειδικότητά του. Θα κάνω 6-7 μέρες μέσα στον Ιούλιο γυρίσματα και μετά στο τέλος Αυγούστου» ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε μαζί του παίζουν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Γιώτα Φέστα.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ