2023-07-06 12:20:02
Φωτογραφία για «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» με Στέλιο Ρόκκο και Ευρυδίκη
Απόψε, Πέμπτη 6 Ιούλιου, στις 22:45 στον ΑΝΤ1, ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος με καλεσμένη την αγαπημένη Ευρυδίκη θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή ροκ «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο μεγαλύτερος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει μόνο επιτυχίες, πραγματοποίησε το 2ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου. Ο Στέλιος Ρόκκος και η καλεσμένη του Ευρυδίκη χάρισαν στο κοινό μια αξέχαστη μουσική «νύχτα» γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών.

Στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas του The Mall Athens ο πολυτάλαντος Στέλιος Ρόκκος στόλισε την σκηνή με «σμαράγδια και ρουμπίνια» και «ρόκαρε» με την Ευρυδίκη. Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, μάς ταξίδεψε μέσα από μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε στα 30 χρόνια της μουσικής του πορείας. Συνομιλώντας με την Γιώτα Τσιμπρικίδου, μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητα και τη ζωή του στην Λήμνο και αποκάλυψε τον λόγο που κάλεσε την Ευρυδίκη σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, ενώ οι δύο καλλιτέχνες δε δίστασαν να μοιραστούν με το κοινό στιγμές από το «κοινό τους παρελθόν» μιας και πρώτο-συνυπήρξαν στη σκηνή πριν 23 χρόνια!


Απόψε, στις 22:45 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 ενώνει δύο μοναδικές φωνές στο 2ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» και αποδεικνύει ξανά πως η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει. Η μαγική αυτή μουσική νύχτα, υπόσχεται να μας ξυπνήσει συναισθήματα και να μετατρέψει τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις. Μη τη χάσετε!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ