2023-07-10 07:09:17
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου
Συμπόρευση ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΟΥΡΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΡΗ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Η αγαπητή μας Μαρία με γνώσεις, ανησυχίες και θέληση να προσφέρει στην κοινή μας προσπάθεια, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου και όλοι μαζί θα κάνουμε τα καλύτερα για τους συνδημότες μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αποφάσισα με ιδιαίτερη χαρά να είμαι υποψήφια με τον γνωστό μας αξιόλογο Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωρίζοντας τη μεγάλη του προσφορά στον τόπο μας, τις γνώσεις, το κύρος, τις ικανότητες, την αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητά του.

Είμαι σίγουρη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που από τη θέση του Δημάρχου, με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων μας, θα οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.


Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφια μαζί του και θα ήθελα να καλέσω όλους τους συνδημότες μου να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, για το καλό όλων μας.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΡΗ

Πτυχιούχος Οικονομίας και Διοίκησης

Συμπόρευση ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΛΙΑΤΣΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΛΙΑΤΣΑ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Δημήτρης είναι γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας στο Μεσολόγγι, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία στο Δήμο μας.

Είναι τιμή για το συνδυασμό μας που έμπειροι και δραστήριοι επαγγελματίες μας εμπιστεύονται και πορεύονται μαζί μας στον κοινό αγώνα, για να φέρουμε την ανάπτυξη, που όλο την περιμένουμε αλλά αργεί να έρθει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Εμπορικός κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή και φέρνει χρήμα στην τοπική κοινωνία αλλά και ενισχύει τα ταμεία του κράτους και του Δήμου.

Ταυτόχρονα όμως δημιουργεί και θέσεις εργασίας και δίνει σοβαρές ανάσες στην τοπική κοινωνία.

Στο τιμόνι του Δήμου μας χρειάζεται άνθρωπος με ικανότητες, με εμπειρία, με γνώσεις, με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα να αλλάξει την άσχημη κατάσταση που όλοι βιώνουμε και να φέρει ανάπτυξη. Αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την ανιδιοτελή προσφορά.

Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία και αξιοπρέπεια, να βάλουμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε κάθε επίπεδο και οι συνδημότες μας να νοιώσουν χαρούμενοι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ

Επιχειρηματίας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ