2023-07-11 17:43:08
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου_11.07.2023



Συμπόρευση ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΚΡΑΝΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΡΑΝΗ, από τα Ρέτσινα, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Η αγαπητή μας Πασχαλιά ανήκει στους ανθρώπους της προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο, από την πολύ ευαίσθητη και σημαντική πλευρά της Νοσηλεύτριας.

Είναι τιμή για μας που θέλησε να ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές μας, για να βελτιώσουμε τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι εργαζόμενη νέα μητέρα και ο εργασιακός μου χώρος είναι ο χώρος της Υγείας, με την ειδικότητα της Νοσηλεύτριας.

Προβληματισμένη με τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας, όπως η υποβάθμιση της Υγείας, η έλλειψη θέσεων εργασίας, η ανύπαρκτη διαχείριση των σκουπιδιών κλπ. αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ με τα δημοτικά πράγματα.

Ακούγοντας το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, και μαθαίνοντας γι’ αυτόν θέλησα να είμαι υποψήφια του.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που μπορεί με τη βοήθεια όλων μας, με συνεργασία σεβασμό και αξιοπρέπεια, να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, το κύρος και την αποφασιστικότητα να το πετύχει.  

 

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΡΑΝΗ

Νοσηλεύτρια



 

Συμπόρευση ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Νικόλαος, είναι ένας αξιόλογος νέος και μαχόμενος ενεργός πολίτης, που θέλει να συνεισφέρει στον τίμιο κοινό μας αγώνα, έχοντας και ο ίδιος τόσα χρόνια διαπιστώσει πως ο Δήμος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, που τόσοι νέοι άνθρωποι μας εμπιστεύονται και πορεύονται μαζί μας. Δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.                                            

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ανταποκρίθηκα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι συμπολίτες μου στο κάλεσμα του γνωστού σε όλους Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Γνωρίζω πολύ καλά πως πρόκειται για ένα δυναμικό και αποφασιστικό άνθρωπο, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, με γνώσεις και εμπειρία και είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου θα συμβάλει ο Δήμος μας να δει καλύτερες μέρες.

Με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα κάνουμε τα πάντα να έρθει η ανάπτυξη στο Δήμο μας, για να μην είναι ουραγός στις εξελίξεις που τρέχουν και δεν μας περιμένουν.

Η σωστή επιλογή είναι μόνον ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και προτείνω στους συνδημότες μου να μας στηρίξουν με την ψήφο τους, για το καλό όλων μας.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος – Ιδιωτικός υπάλληλος

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ