2023-07-12 20:03:38
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου_12.07.2023



 Συμπόρευση ΣΩΤΗΡΗ ΨΑΘΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΣΩΤΗΡΗ ΨΑΘΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Ο αγαπητός μας Σωτήρης, με εμπειρία ως υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας, για να πετύχουμε την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Είναι τιμή για μας που τόσοι νέοι αλλά και έμπειροι συμπολίτες μας πορεύονται μαζί μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ο Δήμος μας είναι στη χειρότερη κατάσταση. Τα χωριά μας βρίσκονται σε συνεχή εγκατάλειψη και όλα τα χρόνια   κανένας δεν ασχολήθηκε για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ζω στο Αιτωλικό και βιώνω κάθε μέρα τις συνέπειες της έλλειψης θέσεων εργασίας, την συνεχή υποβάθμιση της ζωής μας, με τα σκουπίδια να μας πνίγουν και να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στους ακατάλληλους δρόμους. Ο τουρισμός στο Δήμο μας είναι ανύπαρκτος, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι πνίγονται στον τουρισμό.

Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, ανταποκρίθηκα, γιατί διαπίστωσα ότι είναι ο μόνος δυναμικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, που μπορεί με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Από τους συνδημότες μας ακούω τα καλύτερα για την προσφορά του, ως Γεωπόνου καθηγητού. Σήμερα είναι Δικηγόρος, με γνώσεις και ικανότητες και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

               



ΣΩΤΗΡΗΣ ΨΑΘΑΣ

  

Δημόσιος Υπάλληλος









Συμπόρευση ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΠΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΠΑ, από το Νεοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Μιχαήλ, άνθρωπος με εμπειρία και δυνατότητες να συμβάλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συνδημοτών μας και στην γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι τιμή μας που συμπορεύεται μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών του Δήμου μας.

                                              

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Η Δημοτική Αρχή μας έχει διαχρονικά εγκαταλείψει τον τόπο μας στη μοίρα του.

Υποφέρουμε από την έλλειψη καθημερινών βασικών υποδομών, ανύπαρκτη καθαριότητα, ακατάλληλοι δρόμοι και αδιαφορία  για την αγροτική μας παραγωγή.

Όσο αφορά δε την τουριστική μας ανάπτυξη, είμαστε σε επίπεδο κάτω του μηδενός.

Συμπορεύομαι με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γιατί είναι ο μοναδικός που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στο Δήμο μας. Είναι γνωστός σε όλους μας ως Γεωπόνος και Δικηγόρος, με εμπειρία, με γνώσεις, με προσφορά, με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου, με σεβασμό και αξιοπρέπεια και με τη δική μας συνεργασία, θα μας βοηθήσει όλους να δούμε καλύτερες μέρες.

 

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΠΑΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ