2023-07-14 08:45:01
Φωτογραφία για Θα συνεχίσει το Δύο στη Μία της ΕΡΤ1;



Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ζωή Κρονάκη συνεχίζουν για ακόμη μία εβδομάδα στη μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ, αφού το «Δύο στη Μία» αναμένεται να ρίξει αυλαία την Κυριακή 16 Ιουλίου. Οι δύο παρουσιαστές παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό MyTV και τη Μαίρη Καράμπελα, μιλώντας για τη συνεργασία τους αλλά και τις προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν.



«Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς έχει μόνο θετικό πρόσημο. Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη είναι εξαιρετική, γιατί υπάρχει από την αρχή αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση. Εννοείται ότι είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας. Ειδικά στην αρχή, που δεν γνωριζόμασταν, έπρεπε να βρούμε τα πατήματά μας», δηλώνει η Ζωή Κρονάκη.



Θετικότατο πρόσημο, μου είχε λείψει η τηλεόραση. Στο σύνολο είχα ασχοληθεί με την παρουσίαση εκπομπών για έξι χρόνια αλλά σε τελείως διαφορετικά είδη. Στην αρχή, προσωπικά, ήμουν έξω από τα νερά μου. Σιγά-σιγά όμως βελτιωθήκαμε σημαντικά και αισθανόμασταν πολύ καλύτερα κι εμείς οι ίδιοι», παραδέχεται από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.



Η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου;



«Ναι, θα συνεχίσουμε κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και είμαι σίγουρη ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε ακόμη πιο ανανεωμένοι και ορεξάτοι», απαντά η Ζωή Κρονάκη, ενώ ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου επισημαίνει πως έχουν αφήσει πίσω τους τις «ασθένειες» του παρελθόντος.

Έχετε δηλώσει δημοσίως ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές μεταξύ σας στο ξεκίνημα της συνεργασίας σας. Πώς ξεπερνάτε τα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσά σας;

Ζ.Κ: Σε κάθε νέο ξεκίνημα μπορεί να υπάρξουν προστριβές, εντάσεις και προβλήματα, ειδικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και παράλληλα είναι αυτόνομες προσωπικότητες επαγγελματικά. Το θέμα είναι κατά πόσον είσαι ανοιχτός να επιλύεις τα προβλήματα και να προσαρμόζεσαι. Πλέον με τον Δημήτρη μιλάμε ανοιχτά για τα πάντα, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να μας δυσαρεστεί. Το συζητάμε, το ξεπερνάμε και πάμε παρακάτω. Νιώθω ότι η σχέση μας αρχίζει να ωριμάζει και να περνάει σε ακόμη πιο ουσιαστικό επίπεδο.



Δ.Γ: Νομίζω ότι ως έναν βαθμό ήταν φυσιολογικό. Προερχόμαστε από δύο διαφορετικά είδη δουλειάς και έχουμε άλλον τρόπο ζωής. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Θέλαμε τον χρόνο μας. Μας έκανε καλό το ότι μιλήσαμε ειλικρινά μεταξύ μας. Τώρα πια, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο την ώρα της εκπομπής.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ