2023-07-14 13:08:24
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Ταμπάκη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αλυζίας).
Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, να συμμετέχω στο γενικό ψηφοδέλτιο της Αλυζίας και να βοηθήσω στη βέβαιη επανεκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου., Η αποδοχή της πρότασης ήταν πολύ εύκολη, γιατί για κάθε καλόπιστο η αξιολόγηση του έργου της περασμένη τετραετίας είναι θετική.

Όλοι είδαμε την δουλειά που έγινε 4 χρόνια και το πως το Ταμείο του Δήμου από άδειο που παραδόθηκε το 2019, σήμερα γέμισε. Αν τα οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, τα προβλήματα δεν πρόκειται να τα λύσει κανείς, όσο καλοπροαίρετος και να είναι.

Όλοι είδαμε τις μελέτες και τις χρηματοδοτήσεις που ήρθαν, πάνω από 30 εκατομμύρια, ποσά που για κάποιους λόγους δεν είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Όλοι βλέπουμε τις συνεχείς δημοπρασίες πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, που τα επόμενα 5 χρόνια θα γίνουν έργα. Αυτά τα χρήματα πρέπει να πιάσουν τόπο και η εμπιστοσύνη μας γι αυτό είναι στον έντιμο και δουλευταρά Γιάννη Τριανταφυλλάκη και όχι σε αυτούς που απέτυχαν στα οικονομικά.


Αυτή η δημοτική αρχή δούλεψε πολύ και μίλησε πολύ λιγότερο, με συχνές επισκέψεις και σοβαρή παρουσία στα Υπουργεία, στην Περιφέρεια και στους υπόλοιπους φορείς χρηματοδότησης, άριστη συνεργασία με τις διαχειριστικές αρχές. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων και μπορεί να διεκδικεί και να φέρνει μελέτες, χρήματα και έργα στο Δήμο. Το απέδειξε.

Ο Δήμος Ξηρομέρου λοιπόν άλλαξε σελίδα, έφυγε από τα παλιά και τα συνηθισμένα και αυτό με την ψήφο των πολιτών, οι οποίοι ξέρουν και να κρίνουν και να συγκρίνουν θα έχει και συνέχεια, με νέα πρόσωπα, με νέες δυνάμεις, με ανανέωση, με Δύναμη Ελπίδας Γεωργία Ταμπάκη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Αλυζία
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ