2023-07-15 12:54:16
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Ο αγαπητός μας, Ευάγγελος, έμπειρος συμπολίτης μας στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τού πυροσβέστη αλλά σωτήριο για την ζωή των ανθρώπων και των περιουσιών, αποφάσισε να πορευτεί μαζί μας και να προσφέρει κι αυτός στην κοινή μας προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας.



ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου



Γνωρίζω πολύ καλά το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και ξέρω πως είναι ένας δυναμικός και αποφασιστικός άνθρωπος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας.  

Ανταποκρίθηκα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι συμπολίτες μου στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφιος μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, για να βοηθήσω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις. 

Είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα δούμε καλύτερες μέρες. 

Προτείνω στους συνδημότες μας να κάνουν τη σωστή επιλογή, να ψηφίσουν το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, για να έρθει η ανάπτυξη, για το καλό όλων μας. 



ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πυροσβέστης

Πτυχιούχος Ηλεκτρικών Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ