2023-07-17 17:00:02
Φωτογραφία για Εν αναμονή μεγάλων αλλαγών στην ΕΡΤ



Με μεγάλες αλλαγές θα προχωρήσει η ΕΡΤ όπως φαίνεται το επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, η κυβέρνηση, μετά και την πρόσφατα λαϊκή εντολή που έλαβε, ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να αλλάξει σχεδόν το σύνολο του ΔΣ της ΕΡΤ, αλλά και να τοποθετήσει μετά από 15 μήνες τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.



Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Κωνσταντίνο Ζούλα να παραμένει στην θέση του προέδρου μέχρι να λήξει η θητεία του την επόμενη χρονιά, με σαφώς περιορισμένες αρμοδιότητες. Τα 4/5 των μελών του Δ.Σ. της ΕΡΤ πρόκειται να αντικατασταθούν, ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί και η εξεύρεση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, που επιθυμία της κυβέρνησης είναι να είναι γένους θηλυκού, αν είναι δυνατόν. Όλα αυτά προέκυψαν μετά την συνάντηση του Κων/νου Ζούλα με τον νέο υφυπουργό επικρατείας, Γιάννη Μπρατάκο, που έχει στις αρμοδιότητές του και την εποπτεία της ΕΡΤ.



Οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού βούληση της κυβέρνησης είναι το φθινόπωρο να βρει την ΕΡΤ ετοιμοπόλεμη για την νέα τηλεοπτική σεζόν.



Με ενδιαφέρον φυσικά αναμένουμε να δούμε πως θα επηρεάσουν οι αλλαγές αυτές και το project Eurovision, ποια ομάδα από το ραδιομέγαρο θα ασχοληθεί την νέα χρονιά, ελπίζοντας πως οι φετινοί υπεύθυνοι-ανεύθυνοι που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή, μετά την παταγώδη αποτυχία τους σε όλα τα επίπεδα θα παραμείνουν μακριά!

Πηγή Eurovisionfun



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ