2023-07-19 14:46:23
Φωτογραφία για OPEN: Ποιοι πέρασαν δοκιμαστικό για τη πρωινή καθημερινή εκπομπή;

Τρέχουν οι εξελίξεις από σήμερα και έως την Παρασκευή, για τη νέα -υπό κατασκευή- πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN. Κι αν για την Ελένη Τσολάκη, θα έχουμε νέα το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ή και αρκετά νωρίτερα, για το καθημερινό πάντα, ήδη φτάνουν στην… ξαπλώστρα, τα πρώτα ονόματα – πρόσωπα, που πέρασαν από δοκιμαστικό, για πάνελ εκπομπής του OPEN.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, από δοκιμαστικό για το πάνελ της νέας εκπομπής του OPEN, πέρασαν ήδη η Σίσσυ Καλλίνη, ο Ηλίας Γκότσης, και ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Από την συγκεκριμένη σύνθεση, αντιλαμβάνομαι ότι σίγουρα θα υπάρχει μια γυναίκα, ένας άνδρας, άρα ένας από τους δυο παραπάνω, συν βέβαια όποιος άλλος περάσει επίσης από δοκιμαστικό τις επόμενες ημέρες, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχει πρόσωπο στο πάνελ (ίσως ο Νίκος Γεωργιάδης;;;) για τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπως και ειδικός συνεργάτης για τηλεοπτικό ρεπορτάζ μέσα από την αίθουσα σύνταξης.

Αυτοί πέρασαν δοκιμαστικό για το πρωινό του OPEN Τσολάκη Καλλίνη Γκότσης Δριμωνάκος

Προσπάθειες γίνονται επίσης για στελέχωση της εκπομπής πίσω από τις κάμερες. Μείνετε συντονισμένοι! Το ρεπορτάζ τρέχει εν μέσω καύσωνα και δυστυχώς (πολύ πιο) σοβαρών κοινωνικών θεμάτων.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ