2023-07-23 09:32:44
Φωτογραφία για O δύτης Χρ. Καρέλος διαφημίζει το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών – Τι θα γίνει στο τουρνουά «Αυθεντικό Απέραντο Γαλάζιο» Ο επόμενος αγώνας μιας ανάσας στον Μύτικα Ξηρομέρου



Το “Αυthentic Big Blue”, το τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αμοργό ταξιδεύει τον Αύγουστο στον Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας. Για τη σημαντική αυτή εκδήλωση που διαφημίζει τις ομορφιές των ελληνικών θαλασσών μίλησε στην ΕΡΤ ο αθλητής της ελεύθερης κατάδυσης Χρήστος Καρέλος......

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Καρέλος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 6» και αποκάλυψε τον τρόπο που πετυχαίνει τα ρεκόρ του και το τι σηματοδοτεί το πρώτο “Αυthentic Big Blue”, στο λεγόμενο «άθλημα της μια ανάσας».



Όπως δήλωσε ο αθλητής της ελεύθερης κατάδυσης η ιδέα γι’ αυτό το διεθνές τουρνούα προήλθε από την ταινία «Απέραντο Γαλάζιο» αποτελώντας ουσιαστικά έμπνευση για πολλούς αθλητές να ξεκινήσουν το άθλημα. «Και μόνο στην ιδέα ότι θα βουτήξουν στον συγκεκριμένο αγώνα τους αρέσει πολύ και το κάνουν γνωστό» δήλωσε στην ΕΡΤ.



Ο επόμενος αγώνας μιας ανάσας στον Μύτικα Ξηρομέρου



Το Αuthentic Big Blue είναι ένα διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης (το μοναδικό στην Ελλάδα) και ξεκίνησε από την ιδέα να αξιοποιηθεί η επίδραση που είχε η εμβληματική ταινία «Le grand bleu» διοργανώνοντας το 2017,τον πρώτο αγώνα στην Αμοργό.



O δύτης Χρ. Καρέλος διαφημίζει το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών – Τι θα γίνει στο τουρνουά «Αυθεντικό Απέραντο Γαλάζιο» 

Ʃκοπός της διοργάνωσης είναι να ταυτιστούν οι ελληνικές θάλασσες με ένα μοναδικό αθλητικό αλλά και τουριστικό προϊόν όπως αυτό της ελεύθερης κατάδυσης,το άθλημα της μιας ανάσας αφού οι αθλητές καταδύονται σε απίστευτα βάθη με μία ανάσα.



Μέσα από το Authentic Big Blue, προσφέρεται μια ολοκληρωμένη ελληνική αυθεντική εμπειρία. Το Authentic Big Blue διαφημίζει μοναδικά το μπλε της Ελλάδας, τις ασφαλείς θάλασσες και τον αυθεντικό τρόπο ζωής.



Όλη η Ελλάδα όμως είναι ένα απέραντο γαλάζιο και για το λόγο αυτό φέτος, η ιδέα εξελίσσεται. Στις 28 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Αuthentic Big Blue WEST – The Ionian Sea Edition και θα διεξαχθεί στο σημείο μεταξύ του Μύτικα, του Καλάμου Λευκάδας, του Μεγανησίου και της Παλαίρου. Ʃυνδιοργανωτές θα είναι οι Δήμοι Ξηρομέρου, Ακτίου -Βόνιτσας, Λευκάδας και Μεγανησίου ,η Περφέρεια Δυτικής Ελλάδας,η ΚΕΔΕ, η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας,η ΠΕΔΙΝ και το Επιμελητήριο Λευκάδας.





 ertnews.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ