2023-07-23 08:48:08
Φωτογραφία για Υποψήφιοι με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Κώστας Καζάκος και η  Φαίδρα Φλέρη από τη  Πεντάλοφο.



Σε δήλωσή του ο Κώστας Καζάκος ανέφερε:

«Είμαι υποχρεωμένος να αποσαφηνίσω την πρόθεση μου σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές......

Αρχικά θεωρώ ανεπίτρεπτη και κατακριτέα την χρήση μιας φωτογραφημένης χειραψίας γνωριμίας ως απόδειξη δήλωσης συμπόρευσης σε ένα δημοτικό συνδυασμό όταν αυτή δεν συνοδεύεται από την δική μου σαφή  και ρητή κατάθεση δήλωσης.

Οι τακτικές αυτές της «ευκαιριακής» και άνευ ουσίας συμμετοχής υποβιβάζουν τον  αυτοδιοικητικό πολιτισμό και για το λόγο αυτό τις καταδικάζω απερίφραστα από όπου και αν προέρχονται.

 

Η διάθεση μου όμως να ασχοληθώ με τον τόπο  μου,  που αγαπώ,   είναι πραγματική ειλικρινής και καθαρή .

 

Για το λόγο αυτό συνειδητά συντάσσομαι στο πλευρό και στην προσπάθεια του Δημάρχου Κώστα Λύρου, αναγνωρίζοντας τις ανιδιοτελείς προθέσεις του και την ανάγκη να του παρασχεθεί  ο αναγκαίος χρόνος για να ολοκληρώσει το έργο του ».

 

 

Σε δήλωσή της η  Φλέρυ Φαίρδα ανέφερε:

 

«Τίποτε στην ζωή δεν μας προσφέρεται εάν δεν μοχθήσουμε. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

 

Από αυτή την οπτική οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, να εργαστούμε και να προσφέρουμε για να μπορέσει ο Δήμος μας να στηρίξει την κοινωνία και ο τόπος μας να αναπτυχθεί.

 Με σεβασμό και έντιμο αγώνα θα συμμετέχω στον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, ως υποψήφια. Τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιηθεί σημαντικό έργο στο Δήμο μας και με την στήριξη όλων θα παραχθεί ακόμη περισσότερο, γιατί αξίζουμε περισσότερα και καλύτερα.

 

Ζητάω την στήριξή σας, να μου δώσετε την ευκαιρία να αποδείξω εμπράκτως ότι μπορώ να προσφέρω στο Πεντάλοφο και στο Δήμο μας».

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ