2023-07-23 14:04:21
Φωτογραφία για EKTAKTO Πάτρα: Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική – Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας, πληροφορίες και για άλλους εγκλωβισμένους ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ



Πτώση γέφυρας στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας. Συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Εγκλωβισμένα άτομα......

Νεότερο Ενημέρωση: Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει ανασυρθεί ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας. Πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν και για άλλους εγκωβισμένους.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Επί τόπου έσπευσαν η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος καθώς και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Αρχική ενημέρωση: Έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο Χάραδρο.

Στο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια. Στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης γέφυρας, για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της γέφυρας, με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr από την πτώση της γέφυρας  φέρεται να υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα.

Στο σημείο βρίσκεται το ΕΚΑΒ και ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις και από άλλες περιοχές. 

Εκτάκτως, με εντολή της 6ης ΥΠΕ άνοιξε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Μέχρι στιγμής έχουν διακομιστεί εκεί 2 τραυματίες και ένας ακόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»  που εφημερεύει.







https://pelop.gr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ