2023-07-23 13:46:35
Φωτογραφία για ΕΡΤ1: Τέλος πασίγνωστη παρουσιάστρια απο το δελτίο ειδήσεωνΣε σημαντικές αλλαγές προχωράει η διοίκηση της ΕΡΤ στο κομμάτι της ενημέρωσης και στα πρόσωπα των παρουσιαστών.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να διατηρηθούν στην ΕΡΤ1 μόνο οι ειδήσεις στις 12 το μεσημέρι και το κεντρικό δελτίο με τον Γιώργο Κουβαρά να μετακινηθεί στις 18:00.

Σε τροχιά μετακίνησης βρίσκεται η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία παρουσίαζε το δελτίο στις 15:00, που πλέον δεν θα μεταδίδει από την ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της Realnews, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης εξετάζει το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει τη δημοσιογράφο για την παρουσίαση του δελτίου στις 21:00 στο ΕΡΤnews.

Η ίδια, ωστόσο, φέρεται αρνητική στο σενάριο μετακίνησής της στο αμιγώς ενημερωτικό κανάλι και επιθυμεί να παραμείνει στη συχνότητα της ΕΡΤ1, διεκδικώντας να πάρει το δελτίο στις 12 το μεσημέρι.

Η θέση αυτή παραμένει για την ώρα κενή και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η απόφαση να ενεργοποιηθεί πιο δυναμικά στο ΕΡΤnews εξελίσσεται σε πονοκέφαλο για τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς μέχρι στιγμής δεν βρίσκει ευήκοα ώτα από πρόσωπα πρώτης γραμμής, που βλέπουν τη μετακίνηση από την ΕΡΤ1 ως… υποβάθμιση.Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ