2023-07-23 14:30:03
Φωτογραφία για «Παγιδευμένοι» SPOILER : Η ζωή της Άννα ανατρέπεται ραγδαία με την είδηση οτι ...
Η ζωή της Άννας πρόκειται να ανατραπεί ραγδαία στον Β' κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι». H δικηγόρος ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, ενώ ταυτόχρονα καλείται να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνη για τη δολοφονία του Δημήτρη.

H επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤΙ ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο με ένα συγκλονιστικό φινάλε, όπου η Άννα και ο Δημήτρης παντρεύτηκαν. Κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά, με το ζευγάρι να έχει αφήσει πίσω του όλες τις σκιές του παρελθόντος, η ανατροπή δεν άργησε να έρθει.

Όπως παρακολουθήσαμε, πραγματοποιήθηκε ένα χρονικό άλμα έξι μηνών, όπου είδαμε την Άννα συντετριμμένη να βρίσκεται στο κρατητήριο κατηγορούμενη για τον φόνο του Δημήτρη.

Στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν πρόκειται να δούμε τι συνέβη όλους αυτούς τους μήνες και οι ήρωες έφθασαν σε αυτό το τραγικό σημείο. Για την ακρίβεια, όπως θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς, που προγραμματίζεται για το φθινόπωρο, η Άννα και ο Δημήτρης ζουν ευτυχισμένοι τον έγγαμο βίο τους.


Παρότι έχουν να διαχειριστούν μια νέα υπόθεση, που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους, ο ένας υπόσχεται στον άλλον πως θα αφήνουν τις υποθέσεις που χειρίζονται εκτός σπιτιού, προσπαθώντας να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, της δεύτερης σεζόν ξημερώνει η ημέρα γενεθλίων της Άννας, με τον εισαγγελέα να της κάνει δώρο ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Η κοπέλα, φανερά συγκινημένη, πέφτει στην αγκαλιά του και προτού φύγουν για τα γραφεία τους περνούν μερικές στιγμές πάθους. Το βράδυ, η Άννα, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη, τον Αντρέα, τον Σταύρο, την Αγγελική, τη Χρύσα και τη Λίνα, σβήνει τη γενέθλια τούρτα της, αφού πρώτα τους ζητάει λίγο χρόνο για να κάνει μια ευχή.

«Έχω κοντά μου όλους όσους αγαπώ και αυτό με κάνει ευτυχισμένη και δυνατή. Είμαι ευγνώμων για όλους και για όλα που με έκαναν σήμερα αυτή που είμαι. Ευχαριστώ όλους εκείνους που έμειναν κοντά μου», λέει η Άννα. Ενώ, ύστερα, στρέφει τα βουρκωμένα μάτια της στον ουρανό και ευχαριστεί και εκείνους που δεν βρίσκονται πλέον κοντά της, αλλά σίγουρα θα χαίρονται για εκείνη.

Ο Δημήτρης τότε την παίρνει αγκαλιά και της χαρίζει το πιο τρυφερό φιλί και στη συνέχεια όλοι μαζί αρχίζουν να τρώνε. Όταν, ωστόσο, ο εισαγγελέας κάνει μια πρόποση για την αγαπημένη του και όλοι τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους, παρατηρεί ότι η Άννα πίνει νερό. «Γατί συμβαίνει αυτό;», τη ρωτάει ψιθυριστά, με τη δικηγόρο να του απαντάει: «Πονάει λίγο το στομάχι μου, γι' αυτό».

Τις επόμενες μέρες, η Άννα έχει όλο και περισσότερες λιγούρες και αδιαθεσίες κι έτσι αποφασίζει να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Μόλις βεβαιώνεται πως χαίρει άκρας υγείας και δεν συμβαίνει τίποτε ανησυχητικό, κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Όταν αντιλαμβάνεται πως το τεστ είναι θετικό, αισθάνεται πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Το σοκ της είναι τεράστιο και μεμιάς ξεσπάει σε κλάματα, προσπαθώντας μάταια να πνίξει τους λυγμούς της. Και αυτό γιατί ο Δημήτρης δεν βρίσκεται πλέον κοντά της για να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Άννα, όχι μόνο δεν μπορεί να χαρεί για την εγκυμοσύνη της, αλλά η απουσία του εισαγγελέα από τη ζωή της γίνεται ακόμη πιο έντονη. Στη σκέψη πως θα μεγαλώσει ολομόναχη το μωρό αυτό, καταρρέει, ενώ την ίδια στιγμή καλείται να δώσει μάχη προκειμένου να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της.

Πηγή: MyTV

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ