2023-07-29 19:15:35
Φωτογραφία για Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Ιωάννα Ασημακοπούλου: Θύματα στα δίχτυα απατεώνων

Στο ίδιο έργο πρωταγωνίστριες με διαφορά λίγων ημερών βρέθηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Και αυτό μιας και τόσο η δημοφιλής ερμηνεύτρια όσο και η ηθοποιός έπεσαν θύματα απάτης στο διαδίκτυο.

Αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με την ύπαρξη απατεώνων που εκμεταλλεύονται το όνομα της για το κέρδος. Όπως ενημερώθηκε η ίδια, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της εμφανίσεων, υπάρχουν ορισμένες διαδικτυακές σελίδες που χρησιμοποιούν την ίδια και φωτογραφίες της προκειμένου να προωθήσουν σκευάσματα αδυνατίσματος. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η τραγουδίστρια δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω προϊόντα, γι’ αυτό και θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ώστε να είναι πιο προσεκτικοί.

«Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε μηνύματα σχετικά με τεχνικές και προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομα μου και φωτογραφίες μου. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη. Προσοχή στις μη έγκυρες πηγές που αναπαράγουν ψεύτικες πληροφορίες για την ασφάλεια όλων» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε δημοσίευση στα social media. Παράλληλα, δε, η Ιωάννα Ασημακοπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα προφίλ που δεν ήταν δικό της.

«Εάν λάβετε μήνυμα από αυτόν τον λογαριασμό, μην απαντήσετε διότι δεν είμαι εγώ» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός εξηγώντας, μάλιστα, πως ο διαχειριστής του ψεύτικου προφίλ ζητούσε από τους ακολούθους του να μπουν σε κάποια links για να βοηθήσουν «εκείνην» να ανακτήσει το προφίλ της.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ