2023-08-01 13:20:04
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πάντα έλεγα ότι είμαι μια παρουσιάστρια που κάνει και λίγο το πάνελ»



Για την επιτυχία του «Happy Day», τους συνεργάτες της που θεωρεί πλέον οικογένειά της αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει από το ξεκίνημα της επαγγελματικής της διαδρομής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όλοι μιλούν για την ισχυρή τηλεοπτική προσωπικότητά σας, αλλά και για το πώς ανταποκρίνεστε με βαθιά γνώση και αντικειμενικότητα σε όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Σε αυτή την εκπομπή, είτε κάνουμε 40% είτε περνάμε περιόδους με πιο πεσμένα νούμερα, δεν χάνουμε τη βασική μας αρχή ότι είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα, σαν μια οικογένεια. Έχουμε ένα στόχο και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Εννοείται ότι στα υψηλά νούμερα χαιρόμαστε και θριαμβολογούμε, αλλά και στα δύσκολα δεν κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Βάζουμε τα δυνατά μας για να χα ξεπεράσουμε. Δεν εφησυχάζουμε στα τριαντάρια, ούτε καταποντίζεται η ψυχολογία μας στα μικρότερα νούμερα. Είμαστε εκεί, ενωμένοι και κάνουμε μαραθώνιο.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο για τα τηλεοπτικά δεδομένα, όπου το να επιρρίπτει ευθύνες ο ένας στον άλλο αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

Η αλήθεια είναι ότι, επειδή η εκπομπή κατά βάση πάει καλά -αν δεν κάνω λάθος, και τις δέκα σεζόν που βρίσκεται στον αέρα τερματίζει πρώτη-, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε μια παρατεταμένη «κακή» περίοδο. Σε κάποιες δύσκολες στιγμές ωστόσο -γιατί φυσικά υπήρξαν και τέτοιες μέσα σε αυτήν τη δεκαετία- σεβαστήκαμε ο ένας τη διαδρομή του άλλου και ενώσαμε τις δυνάμεις μας δίνοντας τη μάχη μας με ομοψυχία.



Δίνετε την αίσθηση ότι είναι προσωπική σας επιλογή να χτίζετε οικογένειες και στην επαγγελματική σας διαδρομή.

Θέλω να είμαστε αγαπημένοι. Έτσι λειτουργώ παντού στη ζωή μου, είτε βρίσκομαι με τους φίλους μου, είτε με τους ανθρώπους μου, είτε με την ομάδα μου πίσω από τις κάμερες. Δεν είναι τυχαίο το ότι επί δέκα χρόνια με βάφει η ίδια συνεργάτιδα και φίλη μου πια, όπως αντίστοιχα έχω την ίδια στυλίστρια από την έναρξη της εκπομπής. Είμαι άνθρωπος που επενδύει συναισθηματικά στις ανθρώπινες σχέσεις.

Αν υποθέσουμε ότι ταξιδεύατε είκοσι χρόνια πίσω στο χρόνο, στο ξεκίνημα, δηλαδή, της διαδρομής σας, τι διαφορές θα βλέπατε στη Σταματίνα του τότε από τη Σταματίνα του σήμερα;

Σίγουρα είμαι πιο ώριμη, τόσο ως άνθρωπος όσο και τηλεοπτικά. Είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο απενοχοποιημένη ώστε να πω αυτό που πραγματικά πιστεύω χωρίς να αγχώνομαι για το αν θα γίνει αποδεκτό. Πάντα ήμουν άνθρωπος που έλεγε τη γνώμη του και σε επίπεδο συνεργασίας σε μια ομάδα και ως παρουσιάστρια. Πάντα έλεγα ότι είμαι μια παρουσιάστρια που κάνει και λίγο το πάνελ. Αυτό λοιπόν που ουσιαστικά έχει αλλάξει είναι ότι πλέον νιώθω πιο καλά με αυτό που είμαι και με ό,τι πιστεύω και μπορώ να το στηρίξω καλύτερα.

Πηγή 7 μέρες Tv



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ