2023-08-02 21:14:38
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκαν τα Εργαστήρια «Δημιουργώ με Φαντασία» για παιδιά ωφελούμενων ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας



Την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δραστηριότητα που αγαπούν, αλλά και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, είχαν δεκάδες παιδιά ωφελούμενων ΤΕΒΑ 6-16 ετών, που συμμετείχαν στα Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με τίτλο: «Δημιουργώ με Φαντασία», που προσφέρθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.......

Σκοπός της δράσης, ήταν τα παιδιά και οι έφηβοι μέσω ομαδικών δράσεων όπως εικαστικά, θέατρο, ρομποτική, χορό κ.ά., να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντά τους, να καλλιεργήσουν τις κοινωνικές και συναισθηματικές τους ικανότητες, να εκφραστούν, να διασκεδάσουν και πάνω απ’ όλα, να δημιουργήσουν με φαντασία!

Η έναρξη των εργαστηρίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

. Η δράση υλοποιήθηκε με την αγαστή συνεργασία των Δήμων Αγρινίου, Ναυπακτίας, Αμφιλοχίας, Ξηρόμερου, Θέρμου και Ακτίου-Βόνιτσας, καθώς και των εκπαιδευτών Εικαστικών, Ρομποτικής, Θεάτρου, Χορού κτλ., που με την υποστήριξή τους, εξασφαλίστηκε η ομαλή και ευχάριστη διεξαγωγή της δράσης για τα παιδιά.

Τα εργαστήρια «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ