2023-08-06 10:03:32
Φωτογραφία για Σκάει η τηλεοπτική βόμβα του Αυγούστου; Εκτός OPEN ο Έρωτας φυγάς; - Στη γωνία ο ΑΝΤ1;

Μία τηλεοπτική - βόμβα αποκάλυψε σήμερα η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, η οποία αν επιβεβαιωθεί, μιλάμε για ανατροπή λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη "Real Life", υπάρχει έντονη διαφωνία ανάμεσα στο ΟΠΕΝ και την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη σε σχέση με την πετυχημένη σειρά του καναλιού που ακούει στο όνομα "Έρωτας φυγάς". 

Ενώ η αρχική συμφωνία ήταν πως η σειρά αυτή δεν θα είναι οικονομική ευθύνη της "Barking well media", το υψηλό κόστος της σειράς κάνει τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη να κάνουν "κωλοτούμπα"

 και να ζητούν από το Νίκο Κοκλώνη να συνεισφέρει στα έξοδα. Κάτι που θα ήταν αδύνατο αυτή τη στιγμή αν αναλογιστεί κανείς πως το διαθέσιμο μπάτζετ που έχει υπολογίσει να διαθέσει η εταιρεία παραγωγής για όλο το χρόνο στο ΟΠΕΝ είναι σχεδόν το ίδιο κόστος μόνο του "Έρωτα φυγά". 

Οι δύο πλευρές ρίχνουν το μπαλάκι η μία στην άλλη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο τραπέζι, μέχρι και η έξοδος της σειράς από το κανάλι, σενάριο που είχε εξεταστεί και πριν τη συμφωνία Κοκλώνη - Σαββίδη. Η εταιρεία παραγωγής "Αργοναύτες", ωστόσο έχει υπογράψει με τον σταθμό ισχυρό συμβόλαιο με σημαντικές ρήτρες, οπότε η απομάκρυνση της σειράς από το πρόγραμμα δεν θα είναι μία εύκολη απόφαση. 

Υ.Γ Εκτός και αν υπάρχει άλλο κανάλι που τη διεκδικήσει από μόνο του, συμφωνήσει σε πρώτη φάση με τους "Αργοναύτες" και μετά το κανάλι δώσει το "οκ", ώστε και οι 3 πλευρές να είναι ευχαριστημένες με την εξέλιξη (Αργοναύτες, ΟΠΕΝ, Κοκλώνης). Λέτε ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο στρατηγικής "χτυπήματος" στο ΟΠΕΝ να κάνει την κίνηση - ματ και να διεκδικήσει ξανά τη σειρά; 

Τα χρήματα βέβαια είναι πολλά, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης για την απογευματινή ζώνη ζηλευτά. Και λέω εγώ τώρα, λέτε, να δούμε το "5χ5" μία ώρα πριν και τον "Έρωτα φυγά" να δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων; 

Αναμένονται εξελίξεις...



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ