2023-08-12 09:49:12
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΪΔΟΝΟΠΟΥΛΟΥ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟ ΑΪΔΟΝΟΠΟΥΛΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

Ο αγαπητός μας Νίκος είναι ένας δραστήριος νέος άνθρωπος, ένα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, με πολλά ενδιαφέροντα παγκοσμίως και σε πολλούς τομείς

Είναι τιμή μας να θέλει να ενώσει και τις δικές του δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα, για να φέρουμε την ανάπτυξη στο Δήμο μας. 

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου



Από την πλευρά μου αγαπώ τον όμορφο τόπο μας και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, προσπάθησα να προβάλω διεθνώς το μοναδικό Μεσολόγγι μας.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μια δυναμική Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής άνθρωπο με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητες και αποφασιστικότητα να αλλάξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, να δώσει λύσεις και να φέρει ανάπτυξη.

Αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την ανιδιοτελή προσφορά και την αποτελεσματικότητα.

Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία, σεβασμό και  αξιοπρέπεια, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ