2023-08-12 09:00:21
Φωτογραφία για Τα μεγάλα ονόματα που ακούγονται για το Fame Story
Μπορεί όλοι σχεδόν να βρίσκονται σε διακοπές- η πόλη δεν έχει αδειάσει πάντως- κάποιοι συνεχίζουν να δουλεύουν και τον Αύγουστο. Και ενώ λίγο πολύ όλα τα κουτιά του νέου τηλεοπτικού παζλ μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ εστιάζεται στο Fame Story, που επιστρέφει ριζικά ανανεωμένο στο Star με καθημερινά επεισόδια και παρουσιαστή των live (πιθανή μέρα μετάδοσης η Παρασκευή) τον Νίκο Κοκλώνη. Πολλά ονόματα συζητιούνται για την επιτροπή- από τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση μέχρι την Ελένη Φουρέιρα και τον Mente Fuerte), τόσο όμως η Barking Well όσο και το κανάλι τηρούν σιγή ιχθύος- μη νομίζετε ότι επειδή και εμείς δουλεύουμε εδώ μας τα μαρτυρούν!

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα εμφανιστούν πολλοί διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες σε ρόλο guest, αλλά και οι καθηγητές της σχολής θα περιλαμβάνουν πολύ γνωστά ονόματα- σε αυτά που φημολογείται ότι θα δούμε είναι η Ελένη Δήμου, η Μαρία Σολωμού αλλά και ο Νίνο. Επαναλαμβάνω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, αυτά είναι πρόσωπα που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές, άρα πιθανόν να μην τα δούμε ποτέ στον αέρα. Πάντως είναι αισιόδοξο σημάδι για το τελικό αποτέλεσμα ότι οι μηχανές δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν ούτε τον Αύγουστο.


Βγήκε χθές η Μάρω Λύτρα στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» με αφορμή την επιστροφή του μουσικού reality που της άλλαξε- κυριολεκτικά- τη ζωή και η αντίδρασή της στην ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της, Κώστα Καραφώτη έμελλε να γίνει το viral hit της ημέρας. Μια σχέση που είχα την ευκαιρία να ζήσω από πολύ κοντά, μια σχέση με πολύ μεγάλο πάθος που έπρεπε να τελειώσει γιατί παραείχε γίνει… κινηματογραφική για να το θέσω όσο πιο… απαλά μπορώ. Φυσικά έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που είχαν γίνει ζευγάρι αλλά, όσοι θυμούνται εκείνη την περίοδο, ήταν το ζευγάρι που μονοπωλούσε τα εξώφυλλα και τις μεσημεριανές εκπομπές. Δυστυχώς εκείνη δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητά της μακροπρόθεσμα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Καναδά όπου συνεχίζει να εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης (okmag)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ