2023-08-17 09:00:03
Φωτογραφία για Χώρισε ο Γιάννης Στάνκογλου. Τι συνέβη;

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Ο ηθοποιός μιλώντας για την οικογένειά του που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να τον ακολουθεί στις καλοκαιρινές περιοδείες του, αποκάλυψε πως εδώ και 3,5 χρόνια έχει χωρίσει από τη σύζυγό του και γνωστή σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

«Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν» αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει αποκτήσει με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο, δύο παιδιά. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πει σχετικά με τη γνωριμία τους: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το 'Αγιον Μανδήλιον
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το 'Αγιον Μανδήλιον
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ