2023-08-17 14:30:38
Φωτογραφία για Θύμα κλοπής η Φελίσια Τσαλαπάτη







Μία δυσάρεστη εμπειρία βίωσε χθες η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, όπως αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης και κλοπής, όταν επιτήδειοι κατάφεραν να υποκλέψουν τα στοιχεία της τραπεζικής της κάρτας και να της αποσπάσουν χρήματα.

«Έχουμε τίποτα για τα οικονομικά; Γιατί μου έκλεψαν την κάρτα χθες. Μπήκαν στην κάρτα μου και μου πήραν τα λεφτά», ανέφερε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη, την ώρα που η Αγγελική Μανουσάκη έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

«Είχες πει χθες ότι θα μου κλέψουν τα λεφτά ή κάτι τέτοιο; Είναι αυτό που άμα δεν το πάθεις, δεν ακούς. Λες: α εγώ θέλω να ακούσω τα ερωτικά μου. Μετά παθαίνεις το άλλο και λες: α δεν μου το ‘πε. Όχι, σου το είπε, εσύ δεν άκουσες», σχολίασε στη συνέχεια χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.

«Τα είπες χθες, Αγγελική, και βγήκανε!», τόνισε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ η Φελίσια Τσαλαπάτη δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δράστες και το ακριβές χρηματικό ποσό που της απέσπασαν.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ