2023-08-21 08:09:58
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ (ΠΕΠΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ την Πέπη Κωνσταντακοπούλου, από το Ευηνοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.......

Η αγαπητή μας Πέπη, Διδάκτορας Φιλοσοφίας, Ερευνήτρια Δημοσιογράφος & Εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στα θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού & Επικοινωνίας, θα προσφέρει τα καλλίτερα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι τιμή για εμάς που συνδημότες μας με γνώσεις και εμπειρία συμπορεύονται στον κοινό αγώνα για την πρόοδο του Δήμου μας.

 

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

 

«Πολίτης δ' ἁπλῶς οὐδενί τῶν ἂλλων ὁρίζεται μᾶλλον ἢ τῷ μετέχειν κρίσεως και ἀρχῆς». (Αριστοτέλης, Πολιτικά 1275a24)

 

Υπηρετώντας επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και βιώνοντας την λειτουργική δυσκινησία της αυτοδιοίκησης του τόπου, όπου μεγάλωσα και αγαπώ, αποφάσισα να συνοδοιπορήσω με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, για την αρτιότερη πορεία αυτού του τόπου, αποταγμένη από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αναξιόπιστη δόξα και ατομικά πανθομολογούμενα συμφέροντα. 

Εκτιμώ ιδιαιτέρως την ηθική και πνευματική «ευπάθεια» του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, ενός ανθρώπου εμπνευσμένου και προορατικού, με οιστρηλατημένο έργο, πολύπλαγκτο επαγγελματικό βίο και θερμουργό πάθος να υπηρετήσει και να παράξει έργο για το κοινό όφελος του Δήμου και την βιώσιμη ανάπτυξή του, έχοντας κι εμένα προσωπικώς στο πλευρό του. 



ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΠΕΠΗ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διδάκτορας Φιλοσοφίας

Ερευνήτρια Δημοσιογράφος

Εκπαιδευτικός

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ