2023-08-22 11:01:18
Φωτογραφία για Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 στη Νέα Πλατεία Αστακού η παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκπαιδευτικού Κατερίνας Θεοδώρου με τίτλο «Πυραμίδες».



 Αστακός, 22/8/2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας

Τ.Κ. 300 06, Τηλ.: 2646041204, 2646360644

e-mail.: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 στη Νέα Πλατεία Αστακού η παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκπαιδευτικού Κατερίνας Θεοδώρου με τίτλο «Πυραμίδες» Για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησε η φιλόλογος και υποψήφια διδάκτωρ του ΕΚΠΑ κα Γεωργία Λιάλιου, η οποία είχε και την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης. Στο έργο της τη βοήθησε η μαθήτρια Κασσιανή Δημητρίου, η οποία ανέγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο.


Για το βιβλίο και για το είδος της λογοτεχνίας του φανταστικού μίλησε η φιλόλογος και βραβευμένη συγγραφέας κα Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ενώ παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που δημιούργησε μια ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Η παρουσίαση τέθηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», τις εκδόσεις “Bookstagram” και το τοπικό βιβλιοπωλείο “BookBox”.

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ