2023-08-24 07:18:57
Φωτογραφία για Με δύο νέες γυναικείες υποψηφιότητες  εμπλουτίζεται ο συνδυασμός του Θανάση Λύρου.
Συμπόρευση ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΑΓΓΕΛΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΗ, από το Νεοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Η αγαπητή μας Σπυριδούλα είναι μία έμπειρη γυναίκα, που βιώνει κι αυτή τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο μας.

Είναι τιμή μας που θέλει να ενώσει και τις δικές της δυνάμεις στον κοινό αγώνα ανόρθωσης του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Γνωρίζω καλά τον γνωστό μας Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και ξέρω πως είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος, με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητες και αποφασιστικότητα.

Είμαι σίγουρη πως είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, να δώσει λύσεις και να φέρει ανάπτυξη.


Θα είμαι με χαρά υποψήφια μαζί του, ώστε με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, να δουλέψουμε για το καλό όλων μας.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΗ

Ιδιωτική Υπάλληλος

Συμπόρευση ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΕΦΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΟΥ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Μαρία είναι μια έμπειρη οικογενειάρχης, που βιώνει με αγωνία και αγανάκτηση την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μας.

Είναι τιμή μας που συμπορεύεται στον κοινό μας αγώνα και να είναι σίγουρη πως μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ανάπτυξη για όλους στο Δήμο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Τι να πρωτοπεί κανείς για την απαράδεκτη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας!

Σκουπίδια παντού, χορτάρια να μας πνίγουν, δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, θέσεις εργασίας ανύπαρκτες, τα παιδιά μας φεύγουν για άλλα μέρη να βρουν δουλειά.

Γνωρίζω πολύ καλά τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και ξέρω πως είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο, με γνώσεις, με εμπειρίες και αποφασιστικότητα να νοικοκυρέψει το Δήμο μας. Ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμά του, και θα είμαι υποψήφια μαζί του, για να φέρουμε την ανάπτυξη για όλους στο Δήμο μας, μαζί με όλους τους άξιους συνεργάτες του.

Καλή μας επιτυχία.

ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΟΥ

Οικιακά
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ