2023-08-28 14:02:07
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο



Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Παρασκευή Σερακιώτη. Σε δήλωση της η Παρασκευή Σερακιώτη ανέφερε:

«Γέννημα Θρέμμα Οινιαδίτισα, από μικρή είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά και την πορεία του τόπου μας. Φυσικά την τελευταία δεκαετία ήμουν απογοητευμένη λόγω της εγκατάλειψης και της υποβάθμισης των υποδομών στο δημοτικό μας διαμέρισμα γεγονός που με προβλημάτισε και με παρακίνησε να ασχοληθώ ενεργότερα με τα κοινά.

Κατά την διάρκεια της θητείας του Κώστα Λύρου όμως είδα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο απλό, αληθινό και ακέραιο, στον όποιο πάντα βρίσκαμε ανταπόκριση για ζητήματα που αφορούσαν τον τόπο μας αλλά και περίσσιο ενδιαφέρον να δώσει άμεσες λύσεις. Με τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε στην οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα είδα την καθημερινότητα να αλλάζει και έτσι αντιλήφθηκα ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για το δήμο μας.


Για το λόγο αυτό, έχοντας πίστη στο όραμα και τις αρχές του Κώστα Λύρου, αποδέχτηκα την πρόταση του να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια του για την ανάταση του δήμου και θα είμαι υποψήφια στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Σωτήρης Δ. Μπούρος, συνταξιούχος αυτοκινητιστής από Σταμνά.

Σε δήλωση του ο κ.Μπούρος ανέφερε:

«Με αίσθημα ευθύνης και με βαθιά γνώση των αναγκών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου δηλώνω παρών στο κάλεσμα του δημάρχου Κώστα Λύρου για τη συνέχεια της επιτυχημένης προσπάθειας του για ένα δήμο πιο ισχυρό πιο ανθρώπινο πιο ευαίσθητο στον πολιτισμό, στο περιβάλλον, στην ιστορία μας.

Ζητώ την υποστήριξή σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», γιατί μπορώ και θέλω να συνεισφέρω στο τόπο μου»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ