2023-08-29 08:02:55
Φωτογραφία για Φαρμάκης σε Μύτικα, Πάλαιρο και Βόνιτσα: ” Εσείς είστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτού του τόπου…” (εικόνες)



Στον Μύτικα, την Πάλαιρο και τη Βόνιτσα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28-8-23) ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, εγκαινιάζοντας τον μεγάλο κύκλο επισκέψεων που προγραμματίζει στη Δυτική Ελλάδα, ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.....



«Καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης» τόνισε ο κ. Φαρμάκης, παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές το έργο που έγινε στην Περιφέρεια την τελευταία 4ετία και τα θετικά αποτελέσματα που υπήρξαν καθώς επίσης και τους βασικούς στόχους της νέας θητείας.



Άλλωστε, όπως είπε, στόχος αυτής της μεγάλης περιοδείας είναι να γίνουν γνώστες οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας του έργου που παρήχθη και να μπορούν να κρίνουν με αντικειμενικότητα, ενόψει των εκλογών.

«Εσείς είστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, εσείς ορίζετε το μέλλον και την πορεία μας. Σε μας ανήκει η διαρκής προσπάθεια να σας υπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Και δική μας μεγάλη υπόσχεση είναι μία: Ο τόπος μας να πάει μπροστά για όλους… και με όλους», υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης.

Οι επόμενοι σταθμοί των επισκέψεων του κ. Φαρμάκη θα είναι τα Σελιανίτικα και η Ακράτα Αχαΐας, την προσεχή Τετάρτη (30-8-23).



sinidisi

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ