2023-08-30 09:47:55
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Μαχαιρά Γιώργου Μπαρμπαρούση, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.



Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γιώργο σε ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Πριν τέσσερα χρόνια πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο και φίλο Γιάννη Τριανταφυλλάκη με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά μου στο χωρίο μου, βάση του αξιακού μου κώδικα σαν ελάχιστη κληρονομιά από τον πατέρα μου.

Η αγάπη μου για το Μαχαιρά και η εκτίμηση των συγχωριανών μου στο πρόσωπό μου, αποτέλεσαν την αιτία για την κρίσιμη απόφασή μου.

Μέσα από το τρίπτυχο δουλειά, δουλειά, δουλειά που αναπτύχθηκε την τετραετία αυτή, επαναφέραμε την ποιότητα στην καθημερινότητα των χωριανών μας, αλλά υλοποιήσαμε και προγραμματίσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Ζητώ την στήριξη σας, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι την πενταετία που ακολουθεί μέσα από την αγαστή συνεργασία μας θέλουμε και μπορούμε να πάμε το χωριό μας και τον Δήμο μας ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας…

Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές…



Με εκτίμηση



Μπαρμπαρούσης Γιώργος του Χρήστου

Πρόεδρος Κοινότητας Μαχαιρά


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ